The dental clinic is located in Alexandria, Egypt as a renovation project of the existing clinic in the royal hospital of Alexandria. The project's interior setting is designed with an elegance and ambience, with a mixture of white and beige tones and polished reflecting surfaces and translucent partitions creating a modern and highly refined atmosphere for patients and visitors. Designed to be equipped with modern and state of the art appliances that provide the highest standards of dental care.

PROJECT FACTS
Location: Alexandria - Egypt
Project completion: 2012 design phase
Cost usd: 2,000,000 USD
Site area: 550 m2
Total built up area: 550
No of stories: 1 Floor
Building height: 3.60 m
Market: Healthcare
Service: architecture, interior design, execution drawings (bim).
Client: DR.Mohammed Ismail